måndag 16 augusti 2010

Kommer ni ihåg...

...hur de höll på fram å tillbaka de där huvudrollsinnehavarna Meredith Grey och han kirurgen, var det Mc Dreamy han kallades? I den där sjukhussåpan. Med bara en massa snygga unga läkare som hade en massa trassliga kärleksliv allihopa. Gud vad jobbiga de var det där paret. Ellerhur? De kunde aldrig bestämma sig för varandra eller vad de ville med varandra och sen var de sådär charmigt neurotiska som bara människor är på film. Livrädda för närhet och fullständigt fobiska i fråga om de skulle våga ta steget att flytta ihop eller ej. Hur många avsnitt håll de på och velade fram och tillbaka? Till slut ville man bara skaka om dem och be dom chilla för faan.

Vet ni vad. Vet ni vad verklighetens Dr Grey och Dr Mc Dreamy heter. Ja, just det, jag tror ni gissar rätt... Lite mer alldagliga, inte lika charmigt neurotiska, bara neurotiska. Men definitivt verklighetens motsvarighet på de där två.

Hur många avsnitt har inte vi två avhandlat i verkligetens såpa? Flytta ihop eller ej. Särbo eller sambo. Tillsammans eller ej. Älskar, älskar inte, älskar älskar inte, älskar...Men, och jag har inte vågat säga det förrns nu. Har liksom velat ha en dörr öppen om det skulle skita sig. Fegt. Jag vet. Men nu. Nu kör vi! Let´s move our fat arses togeather!

3 kommentarer:

  1. Det gör ni rätt i:)! Man lever bara en gång.

    SvaraRadera
  2. Så fint där bakom träden! Där kommer ni att få det toppen. kram kram anna

    SvaraRadera